Radoša Jovanovića Selje , lok. 4 - 18420 Blace

+381 64 3441434; +381 60 3442434

office@ozitsolutions.in.rs

Ko smo mi

Mi ne pripadamo samo tehničkom osoblju, mi smo pre svega, poslovni ljudi. Naravno da smo takođe i IT eksperti, ali se naša prednost realizuje kroz našu sposobnost da razumemo Vaš način i sistem poslovanja odnosno Vaše potrebe iz oblasti informacionih tehnologija…

Sam naš odnos sa klijentima uveliko prevazilazi kodeks običnog, jer mi smo pre svega tu da podržimo i implementiramo sve klijentove IT potrebe i zahteve.
Naša rešenja i ideje nastale iz praktičnog iskustva se vrlo lako mogu prilagoditi odnosno implementirati sa Vašim specifičnim zahtevima i još lakše integrisati u Vaše već postojeće IT sisteme.

Mi ne projektujemo odnosno implementiramo velika, robusna, skupa i previše hardverski zahtevna rešenja za čije će vam korišćenje treba tim IT stručnjaka, prostorija za IT opremu, kusevi obuke i naravno brdo novca. Mi se trudimo da na najbolji mogući način razumemo Vaše poslovanje i zato pokrivamo sve oblasti Vašeg poslovanja. Naša rešenja su veoma laka za korišćenje, brza za rad i orijentisana na rezultate a najbitnije od svega naša rešenja su stabilna i pouzdana.

Imate pitanje, predlog, pohvalu, sugestiju?