Pametno (digitalno) reklamiranje

Vaš brend približite klijentima uz OZ pametnu reklamnu uslugu!

Digital Signage je distribucija digitalnog sadržaja (TV program, reklame, meniji u restoranu, i generalno bilo kakva vrsta informacije) sa udaljene lokacije.

OZ I.T Solutions se trudi da svojim korisnicima konstantno pruži inovativna i efikasna rešenja koja će im obezbediti konkurentsku prednost kroz primenu najnovijih komunikacionih i informacionih tehnologija. U te svrhe kreirana je i Digital Signage usluga, još jedan kanal digitalne komunikacije u našem portfoliu, kao značajan iskorak ka savremenijem načinu tržišnog pozicioniranja i promocije klijenata.

Kada kažemo pametne reklame, mislimo na digitalne displeje (ekrane) koji se koriste da informišu i pridobiju pažnju korisnika/klijenata, uglavnom na javnim mestima (prodajni objekti, čekaonice, izložbeni saloni, učionice, restorani i sl.). Takav vid reklamiranja se brzo proširio u razvijenom svetu, a danas je već uobičajeno, efikasno, fleksibilno i pristupačno rešenje za komunikaciju sa kupcima.

 

Ovde možete pogledati primere takvog oglašavanja (primeri su informativnog karaktera) nakon otvaranja linka koristite taster F11 za prikaz preko celog ekrana:

Pekara

Brza hrana

Market

Usluge