Windows XP sp 4 nezvanični servisni paket donosi značajna ažuriranja

Windows XP ne dobija podršku od aprila 2014. godine, ali korisnici koji još uvek koriste ovaj operativni sistem su pronašli nekoliko načina kako da zadrže funkcionalnost svog računara.
Jedan od takavih načina je takozvani Windows XP Neslužbeni Service Pack 4, koji je nedavno dobio novu verziju sa poboljšanjima i svežim novostima.
To je vredno pomena jer od samog početka ovaj servisni paket nije bio kreiran od strane Microsofta, a ako ste još uvek na Windows XP-u, imate sve razloge da razmislite o nadogradnji na noviju verziju

 

hqdefault
Windows XP SP4 Unofficial verzije 3.0 i 3.1a (obe debitovale ove nedelje), dolaze sa svim POSReady nadogradnjama objavljenim od strane Microsofta do januara 2016. godine. U isto vreme, nova verzija donosi ispravke za brojne probleme uočene u prethodnim verzijama kao i zakrpe za lažna malware upozorenja. Dobija se i pravilna integracija najnovijeg ažuriranja vremenske zone kao i ispravke za DxDiag registry greške..
Imajte na umu, međutim, da čak i ako instalirate ovaj servisni paket, računar neće biti u potpunosti zaštićen jer se neke od ranjivosti u sistemu Windows XP neće zakrpiti.

Windows-XP-SP4-Unofficial_2
Na kraju, uvek ga možete probati i odlučiti da li je vreme za nadogradnju OS-a ili ne.

Windows XP Unofficial Service Pack 4 možete da preuzmete sa ove adrese.